تحولات منطقه

بانوی بوشهری موفق شد با ورزش‌های قدرتی نام خود را در کتاب رکوردهای گینس به ثبت برساند.

قهرمانان ایران؛ مادری که رکوردار پلانک قدرتی گینس شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

لاله نیکنام این روزها به نام آشنایی در اخبار ایران تبدیل شده است. او با ثبت رکورد پلانک با وزنه ۱۰۰ کیلوگرمی نامش در کتاب رکوردهای جهانی (گینس) ثبت کرد تا یک بانوی دیگر از کشورمان در جمع برترین‌های دنیا قرار گیرد. نیکنام از شهر برازجان استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کرده است.

لاله نیکنام در خصوص صبت رکورد ارزشمند خود در کتاب گینس به خبرنگار ایرنا گفت: من امروز حکم رکوردم را در گینس از فدراسیون ورزش همگانی دریافت کردم و این بهترین هدیه برای من بود. همزمانی این هدیه با روز مادر آن را بسیار ارزشمند کرد. من هم نقش مادر دارم و هم همسر؛ اکنون نیز در مربیگری فعالم تا بتوانم علاقمندان به ورزش های قدرتی را در مسیر ثت جهانی قرار دهم.

وی با اشاره به سختی‌های ثبت این رکورد گفت: ۲ سال برای این رکورد تمرین کردم و اردیبهشت آن را به ثبت ملی رساندم و در ادامه با کمک فدراسیون همگانی و هادی رضایی رئیس کمیته ثبت رکوردهای ورزشی فدراسیون آن را برای نماینده گینس ارسال کردیم و در نهایت تایید شد. رکورد من یک دقیقه و ۹ ثانیه پلانک با وزنه ۱۰۰ کیلوگرمی است که در جهان بی‌نظیر است. البته از رکورد پیشین اطلاع ندارم اما به من اعلام شد رکورد بیش از یک دقیقه با وزنه ۱۰۰ کیلوگرمی می‌تواند در گینس ثبت شود.

نیکنام ادامه داد: زمانی که من شروع به ورزش قدرتی کردم ورزش قدرتی زنان در کل استان بوشهر اصلا وجود نداشت. خیلی تلاش کردم و توانستم به نمایندگی از ایران نام خود را در گینس ثبت کنم. این افتخار بزرگی است. زنان شرایط تمرینی مردان را ندارند اما من می‌گویم با اراده آهنین می‌شود هر کاری را انجام داد. البته این رکورد پایان کار من نیست بلکه می‌خواهم رکوردهای بیشتری را در سطح جهان ثبت کنم. من رکورد ملی غلتاندن لاستیک هم در اختیار من است.

رکوردار پلانک قدرتی در گینس گفت: مسیر من اصلا راحت نبود. در شهر برازجان امکانات زیادی وجود ندارد. ما هر چه از پایتخت کشور دور می‌شویم امکانات کمتر است ولی من تمام تلاشم را انجام دادم تا به موفقیت برسم. اکنون نیز در چند نقش دارم فعالیت می‌کنم. دغدغه من تنها ورزش نیست بلکه من یک مادر و همسر هستم. مربیگری می‌کنم و شاگردانی نیز دارم. امیدوارم ثبت این رکورد راهی را برای پیشرفت دختران ایرانی در ورزش قدرتی باز کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha